top of page
Cosmed%20Beauty_anetteantonsenfoto_febru
EASY GLOW MESOTERAPI

Mesoterapi plasseres rett under overhuden for å  tilføre ulike næringsstoffer. Det har en positiv effekt på den cellulære metabolismen.  Når vi tilfører vitaminer, aminosyrer, peptider, mineraler, vekstfaktorer og hyaluronsyre stimulerer vi kollagendannelsen, strammer opp huden og gir den fuktighet.​

En forbedring av hudtonen kan ses etter bare en behandling med mesoterapi. Hudens volum blir plumpet opp og du vil ha en sunn og frisk glød i ansiktet. 

Mesoterapi

Begrepet «meso» er hentet fra mesoderm eller mellomlag av huden. 

Hver behandling skreddersys til hver enkelt kunde. Kombinasjonen av næringsstoffene og mange små stikk, stimulerer også hudens gjenoppbygning. Huden får ny styrke og glød, rynker reduseres og den  optimale fuktbalansen gjenopprettes.

 

Effekten ses med det samme, men best 1–2 uker etter behandlingen. Vi anbefaler  3–6 behandlinger, da dette vil gi en langvarig effekt i huden.

Etter fullført behandlingskur kan resultatet opprettholdes ved å ta vedlikeholdsbehandling et par ganger i året.

Easy glow

Behandlingen er satt sammen av 2 cocktails; den første er en energibombe for hudcellene med sine 63 ingredienser for å øke hudens funksjoner. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Deretter tilfører vi huden den perfekte cocktailen som øker hudens volum, plumper og gir umiddelbart løft.⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀

Dette tilsammen gir WOW effekten du vil elske!

Perfect lips

Perfekt for deg som vil ha litt mer volum i leppene uten filler. Perfect Lips forbedrer definisjonen, volumet og fargen på leppene.

 

Volumet og hydreringen av leppene økes med hyaluronsyre. 

Ansikt hals & decollete

Mange tar vare på huden i ansiktet, men glemmer hals og decollete som er like utsatt for både solskader og tegn på aldring.

 

I denne behandlingen bruker vi ulike cocktails tilpasset dine indikasjoner, vi skreddersyr og bruker gjerne forskjellige ingredienser i ansiktet, på halsen og decollete.

Nettopp fordi huden gjerne har ulike behov på de forskjellige områdene.

Pigment reducer

Idag er pigmentering et vanlig hudproblem. Pigmentflekker vises som bruke eller mørke flekker i huden, og kan være sjenerende for mange. Denne behandlingen både lysner de pigmentflekkene du allerede har fått, og forebygger ny pigmentering og aldring av huden. 

Hudtonen blir jevnere med en sunn glød.

Ansikt

En skreddersydd naturlig behandling der vi booster huden med vitaminer, mineraler, vekstfaktorer og antioksidanter

 

I tillegg bruker vi hudoppstrammende og fuktighetsgivende komponenter for å gi huden glød, vitalitet og spenst.

Alt etter hva din hud trenger!

bottom of page