top of page
shutterstock_1150090118_edited.jpg
FOTPLEIE

Behandling av dine føtter som fjerner tørr, hard og sprukken hud samt klipping av negler. 

Vi har en tendens til å glemme å gi føttene våre omsorg og kjærlighet, enda vi bruker de hele dagen. Litt velfortjent pleie kan forhindre smerter og ubehag samt gi deg en følelse av velvære. 

Under behandlingen fjerner man tørr, hard og sprukken hud samt klipping av negler, og føttene dine vil føles som nye når du er ferdig.

Fotpleie

Fotpleie behandlingen starter med et deilig fotbad, før man fjerner overflødig og tørr hud. Vi klipper negler, renser og pusser. Til sist får du en deilig fotmassasje.

Torner /vorter

Om du sliter med torner, som har oppstått på trykk utsatte områder kan vi hjelpe deg med disse. Fotterapeuten fjerner fot tornene enten med skalpell eller slipemaskin. Behandlingen er effektiv og smertefri, og plagene forsvinner umiddelbart.

Fotpleie m/lakk

Fotpleie behandlingen starter med et deilig fotbad, før man fjerner overflødig og tørr hud. Vi klipper negler, renser og pusser. Til sist får du en deilig fotmassasje. Behandlingen avsluttes med neglelakk.

Bøyle/Spange

Vi behandler inngrodde tånegler med tre forskjellige metoder. Fotterapeuten kan enten klippe eller slipe ned neglen, men er neglen allerede grodd inn i huden kan man behandle med enten spange eller en bøyle som settes over neglen. Spange og bøyle kan også brukes til å korrigere neglen på sikt for å forebygge problemet. Bøyle eller spange «letter på trykket» på en smertefri måte, og hjelper neglen å gro i riktig retning.

Fotpleie m/fransk lakk

Fotpleie behandlingen starter med et deilig fotbad, før man fjerner overflødig og tørr hud. Vi klipper negler, renser og pusser. Til sist får du en deilig fotmassasje. Behandlingen avsluttes med fransk lakk.

Fotsoneterapi

Fotsoneterapi er basert på et system som gjenspeiler kroppens organer og kroppsdeler. Tanken er at områder på kroppen har egne soner under føttene. Behandlingen består av en behagelig og komfortabel punktmassasje av disse sonene.

bottom of page