top of page
Green-peel-2.jpg

GREEN PEEL

Green Peel® fra Dr. Schrammek er kåret til nummer én i verden på naturlig hudfornyelse. Behandlingen kommer i tre styrker og gir synlig forbedring på alle hudtyper og aldersgrupper. Peelingen inneholder ingen kjemiske stoffer som kan irritere huden og kan derfor brukes på sensitiv hud. Green Peel® bekjemper tidlig aldring og tap av spenst i huden, virker effektivt på uren hud, akne, store porer, arr og ujevn hudtone, og gir huden en forfriskende ny glød.

Green peel fresh-up

Den mildeste av de tre urtepeelingene som populært blir kalt «Party Peel».

Årsaken er at huden får en så flott glød etter behandlingen at du kan gå rett på fest.

 

Den setter i gang prosesser som bremser aldring, forbedrer hudbarrieren og styrker sensitiv hud. Kan tas i en ekspress-utgave på 30 min.

Fresh Up er også en behandling som kan være ideell som tilvenning for deg som etter hvert ønsker kraftigere og mer dyptgående behandlinger fra Green Peel.

Green peel energy

Dette er en dypere variant av den mildeste peelingen. Behandlingen har effekt på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Denne peelingen er en populær anti-rynkebehandling som kan tas fire ganger årlig, med eventuelle

Fresh-Up/Ekspress-behandlinger mellom.

 

Behandlingen gir en umiddelbar effekt uten at det setter begrensninger i hverdagen. Du vil være litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at det går over til neste dag.

Green peel classic

Dette er den opprinnelige Green Peel®-behandlingen og den dypeste av de tre utgavene. Den bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker og store porer, akne og arr. Rett etter behandlingen vil du være rød og etter tre-fire dager vil du som regel flasse.

 

Etter fem-seks dager kommer du tilbake for en oppbyggende behandling (mange bestiller time onsdag, flasser lørdag/søndag og tar etterbehandling mandag/tirsdag). Du må følge opp behandlingen med tilrettelagte hjemmeprodukter. Resultatet er total hudfornyelse. 

Green Peel Fresh Up

Green Peel Fresh Up er den mildeste av de tre peelingene i behandlingsserien fra Dr. Schrammek. Fresh Up passer for deg som ønsker en mild antirynkebehandling og bedre glød i huden på kort tid.

Fordeler med Green Peel Fresh Up

Fresh Up-behandlingen bremser aldringsprosesser i huden, forebygger rynker, styrker sensitiv hud, bedrer opptak av aktive virkestoffer, samt forbedrer uren hud. Dette er en behandling for deg som ønsker litt mer enn en helt vanlig hudpleiebehandling, uten at det skal sette begrensninger i hverdagen.

Fresh Up er også en behandling som kan være ideell som tilvenning for deg som etter hvert ønsker kraftigere og mer dyptgående behandlinger fra Green Peel.

Jevnlige behandlinger for bedre effekt

Green Peel Fresh Up kan tas som en kur hver 14. dag. Behandlingen bidrar til bedre forebygging av rynker, samtidig som den styrker hudens positive egenskaper. Som den mildeste behandlingen fra Green Peel, forårsaker ikke Fresh Up-behandlingen de samme bivirkningene som de mer kraftige behandlingene, som rødhet, prikking og flass.

Det anbefales at du ikke utsetter huden for soling de første to ukene etter behandling for å sikre optimal effekt og restitusjon.

Green Peel Energy

Green Peel energy er en litt "sterkere" peeling enn fresh up.

Dette er en «mildere» variant av Classic-behandlingen fra Green Peel, men som holder det den lover. En skikkelig energibombe med synlige resultater på rekordtid. Perfekt for de som ønsker en kraftig antirynkebehandling og forbedring av konkrete hudproblemer som akne, store porer og pigmentflekker.

Hvem passer behandlingen for

Green Peel Energy er en intens behandling med umiddelbar effekt for deg som ikke ønsker noen begrensninger i dagene etter behandlingen. Green Peel Energy kan også være ideell som en intensiv antirynkebehandling fire til seks ganger i året, eller flere behandlinger kort tid etter hverandre som en mer omfattende kur.

Dette er også en ideell behandling som tilvenning til Green Peel Classic, som er en kraftigere og dypere behandling.

Etter behandlingen av Green Peel Energy

Det er vanlig at huden føles rød og varm kort tid etter behandlingen, men ikke verre enn at du kan gå på fest allerede neste dag. Vi anbefaler at du unngår sterk sol over lengre tid de første fire ukene etter behandling.

Green Peel Classic

Med den naturlige og medisinsk utviklede peelingbehandlingen Green Peel Classic, kan du oppleve total hudfornyelse på fem dager. Dette er den opprinnelige Green Peel, som også er den kraftigste og dypeste av de tre Green Peel-behandlingene.

Behandlingen bidrar til å stramme vevet, forbedre og bekjempe ujevn hud, motvirke tap av elastisitet og rynker, store porer, akne og arr.

Dagene etter behandlingen

Rett etter behandlingen er huden ekstra sensitiv, og huden kan oppleves som rød, varm og litt stikkende. Dette roer seg allerede første dag etter behandlingen. Huden kan i de første dagene etter behandlingen også føles litt stram, og det er vanlig at huden flasser tre til fire dager etter behandlingen.

Det er også vanlig at noen ikke opplever synlig flassing. Du oppnår uansett den samme optimale hudforandringen, flass eller ikke.

Etterbehandling av Green Peel Classic

Inkludert i prisen er en oppbyggende etterbehandling fem til seks dager etter Green Peel Classic. Spesialtilpassede hjemmeprodukter må brukes for å unngå uønskede hudreaksjoner i denne sårbare fasen etter behandlingen.

Vi anbefaler at huden ikke utsettes for større mengder sol de første seks til åtte uker etter behandling for optimal restitusjon etter Green Peel Classic.

bottom of page